MENU

Bukiraj smeštaj na Zlatiboru za Xross 2021!

Turističko-rekreativni kompleks Zlatibor

30.8.2021.

Kompletna organizacija Xross Hard Enduro relija, koji će biti održan od 24. do 26. septembra biće smeštana na planini Zlatibor. Osim što je jedna od najlepših srpskih planina, Zlatibor je i jedan od najvećih planinskih turističkih centara naše zemlje. Samim tim, svojim posetiocima nudi širok spektar najrazličitijih aktivnosti i sadržaja za sve uzraste, kao i ponuda za smeštaj. 

Xross Team preporučuje vozačima da smeštaj bukiraju u Turističko-rekreativnom kompleksu Zlatibor. TRK Zlatibor nalazi se u samom centru ove planine, na samo 100 metara od jezera i na pešačkoj stazi zdravlja. Upravo zbog odličnog smeštaja i bogate ponude, ovaj kompleks je često domaćin brojnim sportistima koji na planinu dođu tokom priprema. 

Kompleks raspolaže sa velikim parkingom, a u krugu od 300 metara nalazi se Park Ferme, kamp prostor, benzinska pumpa, kao i race office Xross Hard Enduro relija. U TRK Zlatibor možete bukirati dvokrevetne i trokrevetne sobe, kao i apartmane po najvišim hotelskim standardima. Takođe su vam na raspolaganju pun pansion i polupansion. Osim smeštaja, kompleks u svojoj ponudi ima restoran i kafe bar, kao i dodatne sadržaje, pa tako možete trenirati u teretani, ili se relaksirati u foteljama za masažu, razonoditi se partijom stonog tenisa ili bilijara, a tu su i brojni sportski tereni, igralište za decu itd. 

Smeštaj možete bukirati putem ovog linka: https://trkzlatibor.rs/rs/smestaj, ili upitom na mejl stczlatibor@gmail.com. Prilikom bukiranja, naglasite da dolazite kao učesnik / učesnica Xross Hard Enduro relija. 

Ukoliko već niste, prijavite se za Xross Hard Enduro Rally – POPUNI PRIJAVU, a dok ste tu bacite pogled na Pravilnik