MENU

Dođi na prvi BMW Adventure Ride na Xross Challenge trci

16.5.2019.

Xross Challenge u saradnji sa kompanijom Delta Motors organizuje BMW Adventure Ride koji će se održati u okviru Xross Challenge trke na Tari od 14. do 16. juna. BMW Adventure Ride je namenjen vozačima adventure motora, bez obzira na marku, reč je o slobodnoj vožnji koja nema takmičarski duh, već predstavlja čisto zadovoljstvo u vožnji za goste Xross Challenge trke, a učešće je besplatno.

Xross Challenge je najveći moto događaj u Srbiji koji u vikendu kada se dešava na Tari okupi oko 200 ljubitelja enduro i avanturističkih vožnji koji dolaze iz celog sveta. Kako se trka iz godine u godinu razvijala i postajala sve teža, nijedna od tri klase više nije za adventure motore. Bez obzira na to, Tara i te kako ima šta da ponudi adventure vozačima. Zato smo u saradnji sa našim višegodišnjim sponzorima, kompanijom Delta Motors, odlučili da ove godine pored trke organizujemo i adventure vožnju.

 

BMW Adventure Ride održaće se u subotu 15. juna, a učesnici te vožnje krenuće u avanturu odmah nakon što Xross Challenge takmičari startuju trku. Grupu će predvoditi iskusni vozači adventure motorcikala, a pred njima će biti lagana enduro vožnja unapred utvrđenim trasama koje vode kroz prelepe predele Tare i prolaze pored nekih od tačaka za gledaoce, tako da će imati i podršku publike.

 

Za BMW Adventure Ride se ne plaća startnina, a učesnici će od organizatora dobiti GPS trasu koju mogu da učitaju u svoje uređaje. Prijave sa imenom i prezimenom pošaljite nam na registration@xross-team.com sa napomenom – Za BMW Adventure Ride. U narednim danima, kada budemo imali okvirni broj učesnika, objavićemo više detalja o vožnji.