MENU

Akrapovič Super Test za 16 najbržih vozača na Prologu

28.5.2019.

Vozače na Xross Challenge trci ove godine očekuje dodatni izazov – Akrapovič Super Test koji će biti održan u petak 14. juna nakon Prologa. Top 16 vozača sa najboljim vremenima ostvarenim na Prologu, testiraće svoju brzinu i spretnost u formatu 4×4 na specijalnom poligonu sa preprekama.

Xross Team i svetski poznati brend Akrapovič nastavljuju partnerstvo započeto prošle godine, s tim što su za šesto izdanje Xross Challenge trke za takmičare pripremili još jedan izazov. Nakon završenog Prologa, 16 vozača iz Pro i Expert klase sa najboljim vremenima automatski će se kvalifikovati za Akrapovič Super Test. Podeljeni u četiri grupe, po četiri vozača istovremeno će se nadmetati jedni protiv drugih i ujedno savladavati teške prepreke koje ih očekuju na poligonu. Najbrži vozač iz svake grupe, kvalifikovaće se u finalnu rundu.

Foto: Bogdan Kosanović

Akrapovič Super Test biće još jedan izazov za vozače, ali i dodatna zabava za publiku koja će imati priliku uživo da vidi atraktivnu vožnju i nadmetanja najboljih enduro vozača.