MENU

Xross Reunion 2018 – vidimo se u petak 28. decembra!

Xross Reunion 2018

24.12.2018.

Nastavljamo tradiciju. Poslednji petak u ovoj godini rezervisali smo za Xross Reunion na kome ćemo se kroz druženje, fotke i video podsetiti najzanimljivijih momenata sa Xross Challenge trke koja je održana u junu i najaviti neke novine za 2019. godinu.

Imaćete priliku da premijerno pogledate zvanični video sa ovogodišnje trke za koji se kao i prethodnih godina postarala ekipa LCF Media. Takođe ćete videti najbolje kadrove sa ovog trodnevnog hard enduro izazova koje je zabeležio naš fotografski tim koji čine: Predrag Vučković, Aleksandar Dmitrović, Bogdan Kosanović, Mihai Stetcu, Vladimir Mladenović i Attila Szabo.

Za 2019. godinu spremamo vam jedinstveni off-road experience – Xross Challenge će trajati čak 5 dana – od 12. do 16. juna. Prva dva dana (12. i 13. jun) rezervisana su za Xross Tours & Adventures – enduro ture po Tari u pratnji vodiča (obilaze se delovi Tare koji se ne voze na trci) dok će se vozači od 14. do 16. juna još jednom uhvatiti u koštac sa prelepom ali surovom prirodom ove planine. Još neke zanimljivosti i detalje saznaćete u petak.

Dakle, Xross Reunion – petak 28. 12. 2018. od 18h u kompaniji Comtrade (Savski nasip 7, Beograd).

Vidimo se!