MENU

XROSS CHALLENGE 2019: 5 dana najboljeg offroad iskustva na Tari

Xross Challenge 2019

15.10.2018.

Xross Challenge će biti održan po šesti put u junu 2019. godine i doneće pet dana voženje po prelepoj, ali divljoj Tari – ceo događaj biće održan od 12. do 16. juna.

Glavni događaj biće Xross Challenge trka na kojoj vozače očekuju tri dana Hard Enduro vožnje od 14. do 16. juna. Format trke biće sličan kao i prethodnih godina, ali ćemo vas o detaljima obavestiti blagovremeno.

Za sve vas koji želite dodatnu avanturu pre trke, prirpremili smo Xross Tours & Adventures vožnju uz pratnju vodiča koja će biti održana 12. i 13. juna. Naši vodiči će vas provesti kroz neke od najlepših delova Tare i regiona – kao što su jezero Zaovine, Zlatibor, Drvengrad i druga mesta. Ideja iza ovog događaja je da vozači bolje upoznaju teren, ali imajte na umu da Xross Tours & Adventures neće prolaziti trasama trke, tako da neće biti onih koji će imati prednost jer su već vozili tim trasama. Ova dva dana biće odlično zagrevanje za trku. Drugog dana  – 13. juna, vozači će imati dovoljno vremena da se odmore, pripreme svoje motore i da se prijave za trku. Popodne i uveče biće održan otvoren trening za sve vozače na Prologu.