MENU

Prijavi se za Hard/Extreme Enduro kliniku sa Vejdom Jangom

Wade Young - Photo by: Lukasz Nazdraczew / Red Bull Content Pool

4.5.2018.

Imaš jedinstvenu priliku da treniraš sa vozačem koji je prošle nedelje pobedio legendarnog Grejema Džarvisa i osvojio Machete Hard Enduro trku!

Već smo najavili da će Vejd Jang, jedan od najboljih Hard Enduro vozača u svetu, učestvovati na Xross Challenge trci od 15. do 17. juna na Tari, a neposredno pre trke, 13. i 14. juna premijerno će održati dve Hard/Extreme Enduro klinike, takođe na Tari.

Ovo je jedinstvena prilika da o tehnici Hard Enduro i Extreme Enduro vožnje naučiš od momka koji je svoje znanje sticao na najvećim Enduro trkama širom sveta, a koje će nesebično deliti sa učesnicima klinike. Ovakva klinika sa Vejdom Jangom se prvi put organizuje u ovom delu Evrope.

Klinike će biti održane 13. i 14. juna od 10 do 17 časova i jedan dan je dovoljan da naučiš sve što je Jang pripremio, a ko želi može učestvovati i drugog dana – program je isti. Cena klinike za jedan dan je 120 eura. Broj mesta je ograničen, zato požuri i prijavi se! Prijavu sa imenom i prezimenom pošalji na mejl prijava@xross-team.com, u naslov (subject) obavezno napiši: Prijava za Hard/Extreme Enduro kliniku sa Vejdom Jangom.

Wade Young at Machete Hard Enduro 2018 - Photo by: Irina Gorodniakova / Red Bull Content Pool

Vejd Jang na Machete Hard Enduro 2018 – Photo by: Irina Gorodniakova / Red Bull Content Pool

Vejd Jang dolazi iz Južne Afirke i ima samo 22 godine, ali se u istoriju Hard Endura upisao već sa svojih 16 godina kada je trijumfovao na čuvenoj trci Roof Of Africa, ostavljajući iza sebe bivše šampione poput Grejema Džarvisa i Krisa Birča. Impresivnoj kolekciji podijuma, nedavno je dodao i najveće postolje na Machete Hard Enduro trci. Više o njemu pročitaj ovde.

Xross Team ovu kliniku organizuje u saradnji sa Red Bullom, a ona je ujedno odlična prilika da se pripremiš za peto izdanje Xross Challenge trke! Prihvataš li izazov?

 

PRIJAVI SE ZA XROSS CHALLENGE 2018