MENU

Xross Reunion 2017 zakazan za 9. decembar

Xross Reunion 2017

6.12.2017.

Sada već tradicionalno, pred kraj godine sumiramo utiske sa ovogodišnje trke i pravimo planove za narednu, zato vas pozivamo da nam se pridružite na Xross Reunionu 2017 koji će se održati u subotu 9. decembra sa početkom u 18 časova u prostorijama kompanije Comtrade (Savski nasip 7, Beograd).

Premijerno će biti prikazan zvanični video sa ovogodišnje trke u produkciji LCF Media, a takođe ćete videti kako je ovaj trodnevni enduro izazov na Tari izgledao u objektivima našeg fotografaskog tima koji čine: Predrag Vučković – Extreme Photographer, Aleksandar Dmitrović , Bogdan Kosanović, Mihai Stetcu Ivan Miladinović.

U međuvremenu neka vam maštu zagolica ovaj video tizer.


Xross Challenge se svojim prethodnim izdanjima već pozicionirao na Hard Enduro mapi Evrope, te i za narednu godinu planiramo događaj koji će privući pažnju još većeg broja stranih vozača i opravdati titulu najveće i najteže Hard Enduro trke u Srbiji. Datum smo već objavili, trka će biti održana od 15. do 17. juna na Tari, a kakve novine smo spremili za njeno peto izdanje moći ćete da čujete u subotu na Xross Reunionu.

Očekujemo vas.