MENU

Da li ste spremni za Xross Challenge 2018?

Xross Challenge 2017 / Photo: Predrag Vučković Extreme Photographer

15.12.2017.

Budući da ovu 2017. godinu već gledamo u retrovizoru rešili smo da sumiramo utiske koje možete pogledati u zvaničnom videu sa ovogodišnje trke, a taj video je ujedno i zagrevanje za narednu godinu! Peto izdanje Xross Challenge trke održaće se od 15. do 17. juna 2018. godine na Tari.

Prethodne četiri godine bile su fantastične za Xross Challenge, tako da ćemo se potruditi da zadržimo titulu najvećeg i najtežeg Hard Enduro događaja u Srbiji i u narednim godinama. U 2018. godini, vozači mogu da očekuju tri dana Hard Endura i oko 200 km staza. Takođe, mogu očekivati i neke nove deonice za vožnju tako da će se trase razlikovati u odnosu na one koje su vožene u prethodnom izdanju.

Kako bismo Xross Challenge učinili boljim i za vozače i za publiku u narednoj godini čekaju nas i neke izmene. Jedna od najvećih izmena je izmeštanje Prologa koji će sada biti u Bajinoj Bašti – koja leži ispod obronaka Tare. Takođe, uvešćemo GPS kao sistem navigacije i kontrole kuda su vozači prošli.

Registracije za Xross Challenge 2018 uskoro će biti objavljene. Za svakodnevnu Xross Challenge dozu i najbrže informacije o trci pratite nas na  Facebooku i Instagramu.

Fotografija: Predrag Vučković Extreme Photographer

Video: LCF Media