MENU

Honda Srbija predstavlja novi maxi skuter na Xross Challenge trci

honda xross 2017 en

24.5.2017.

Xross Team s ponosom najavljuje da su Honda Srbija i Delta Automoto i ove godine partneri Xross Challenge trke. Honda Srbija će na najvećoj Hard Enduro trci u Srbiji od 26. do 28. maja ekskluzivno predstaviti potpuno novi X-ADV maxi skuter. Osim ovog modela, na štandu Honde na Prologu “šepuriće se” i CRF 250LA, CRF 450X i AFRICA Twin DCT.

Potpuno novi X-ADV model obećava istinsku avanturu i praktičnost na svim terenima. Idealan za urbanu vožnju gradom, savršeno udoban za zahtevnije vikend izlete. Honda X-ADV je potpuno novi motocikl i začetnik potpuno nove klase, koju zovemo ”SUV na dva točka”.

Radi se o maksi skuteru u kombinaciji sa maksi endurom sa fantastičnim tehničkim specifikacijama zahvaljujući ojačanoj šasiji, upside down produženoj vilici, četvoroklipnim kočionim kleštima. Vetrobran je podesiv u pet pozicija dok se pod sedištem nalazi prtljažni prostor od 21l.
Gume grubljeg profila odlično prijanjaju na makadamu i manje zahtevnim terenima. Izrazito snažan agregat 55 KS uparen je sa automatskim DCT menjačem.